Karriär


VCON går en spännande framtid tillmötes med nya kunder och nya utmaningar. Utöver redan nyrekryterad personal behöver vi förstärka med fler medarbetare.

VCON har siktet inställt på att vara bäst idag, imorgon och i framtiden. Alla som arbetar på VCON har viljan att utvecklas och vara en god lagspelare med fokus på de gemensamma resultaten. Utveckling för en betyder utveckling för alla. Medarbetarnas vilja att utvecklas kunskapsmässigt såväl som socialt har lagt grunden för ett bra företagsklimat med många återkommande kunder.

VCON skall växa i takt med personalens utveckling och våra kunders ökade efterfrågan av våra tjänster.

Vi söker erfarna besiktningsmän,  drivna konstruktörer och ambitiösa biträdande konstruktörer.

För dig väntar ett mycket positivt företagsklimat som präglas av god gemenskap, glädje, kompetens, öppenhet och korta beslutsvägar.

Om du är en person som söker utmaningar, är ambitiös och gillar att arbeta i grupp så är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Vi är kollektivanslutna till STD och tillämpar utöver avtal individuell löneutveckling.

Lediga tjänster

Besiktningsman STYR & REGLER

Vi söker dig som har besiktningserfarenhet alternativt mångårig erfarenhet från styrprojektering eller entreprenörsledet med viljan att utvecklas till besiktningsman. Social kompetens är en förutsättning för tjänsten.
Förutom besiktning ingår samordningstjänster såsom samordnad funktionskontroll, installationssamordning, CE-märkning, teknisk support, projektering och beställarstöd.

Du kommer att ingå i ett besiktningsteam uppdelat på rör, ventilation och styr.
Du är noggrann, korrekt och förstår din roll som opartisk besiktningsman.

Besiktningsman VVS

Vi söker dig som har besiktningserfarenhet alternativt mångårig erfarenhet från VVS-projektering eller entreprenörsledet med viljan att utvecklas till besiktningsman. Social kompetens är en förutsättning för tjänsten. Förutom besiktning ingår uppdrag såsom utredningar och ramprojektering.

Du kommer att ingå i ett besiktningsteam uppdelat på rör, ventilation och styr.
Du är noggrann, korrekt och förstår din roll som opartisk besiktningsman.

Konstruktör

Vi söker dig som arbetat med VVS-projektering i flera år. 

Som konstruktör kommer du upprätta handlingar med MagiCad. Kan du dessutom hantera Navisworks och 3D-samordning är det en fördel. Erfarenhet av energiberäkningar i IDA och VIP är ett plus.

Du skall vara noggrann, ha framåtanda och se fram emot att arbeta i ett team med fokus på både teknik och kund. 

Biträdande Konstruktör

Vi söker dig som kommer direkt från högskolan.

Som biträdande konstruktör kommer du att arbeta tillsammans med Konstruktör/Handläggare med framförallt CAD-konstruktion.

Du ser en karriär som VVS-konsult framför dig och är villig att satsa på att utvecklas mot konstruktör, handläggare eller specialist?

Bidra med dina kunskaper och ditt engagemang!

För ytterligare information, kontakta Eva Dahl.